2022-10-23
呢日同friend行完The one想搵間cafe醫下肚Chill下,Google map見呢間近近地,於是行過黎睇下。門口個牌幾有幽默感,睇真d完來係12點至兩點外賣自取咖啡有7折,怪不得不斷都有客黎外賣自取咖啡。裝修以黑白為主,光線充足,感覺年輕活潑又型格。Menu貼係門口,睇岩食咩先入去,吾洗估估下。餐廳不大,可容納十餘人,不過到處都有打卡位,例如:內有惡廚 。呢杯係Valrhona + Godiva Black Chocolate用呢兩款朱古力粉沖,吾洗講都知可可味實夠濃,仲要有埋個咁細緻既拉花,好睇又好飲。三重蕃茄雞胸肉拌螺絲粉醬汁有自然既蕃茄香味,吾似一般西餐廳既意粉醬咁杰身。另外,有不少蕃茄雞肉同青瓜絲,食落感覺清新,有家既感覺。呢餐感覺都幾健康,對於我呢d 168減磅人士黎講,都完全無罪惡感,起碼食完果日無增磅,仲輕左少少添 。環境優閒舒適,有少少復古味。到處都有意思既banner,好有小店既特色。今次無叫到咖啡,同行朋友大讚咖啡有特色,似係自創咖啡,出面應該飲吾到。等我搵日下次行過外賣自取杯咖啡返公司忙裡偷閒下 。
裝修以黑白為主,光線充足,感覺年輕活潑又型格。
Menu貼係門口,睇岩食咩先入去,吾洗估估下。
三重蕃茄雞胸肉拌螺絲粉
環境優閒舒適,有少少復古味。
到處都有意思既banner,好有小店既特色。