2024-06-05
🎀旺角。岩曬朋友聚會👯任玩board game西餐廳🔰🎀🪄店名* #第三站🔮地址* 旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$510 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_旺角剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_西餐➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵平時都係食開啲比較正式嘅餐廳 今次去嘅呢一間就係可以玩board game 比較啱朋友聚會 餐廳嘅空間都幾寬敞 而且佢仲有一個包間 慳啲需要私隱度高啲嘅人士 連外面嘅環境都幾舒服 整體嘅光線比較明亮 而且見到counter位有擺放minion嘅裝飾 幾得意😍 座位都係以梳化位為主 所以坐落去比較舒服🍽️食物質素🍽️食物主要以飲品同小食為主 佢哋呢兩個種類嘅選擇會比較多 主食大概有8-10種 以西餐為主 有意粉及意大利飯等選擇 價錢都唔算太貴!👀評分💖💖💖💖🪄意式芝士肉醬扁意粉$102呢一款嘅整體味道會比較偏淡少少 啱啲比較 鍾意食健康口味嘅人士 我個人就更加鍾意食白汁意大利粉 不過呢一個佢嘅肉醬比例都幾多 所以佢都幾足料~👀評分💖💖💖💖💖🪄黑松露
🪄店名* #第三站
🔮地址* 旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$510 已加一 (2人)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🍽️食物質素🍽️
🪄意式芝士肉醬扁意粉$102
👀評分💖💖💖💖💖
🪄黑松露帶子鮮菌繪意大利飯$128
我個人幾鍾意食呢一款意大利飯 因為佢嘅黑松露味幾香 而且帶子係切利 所以每食一啖飯都好食咗帶子香味😍加埋脆口鮮菌 令味道更加正😉
👀評分💖💖💖💖
🪄配套餐 田園沙律*2 法式朱古力芝士蛋糕&紐約芝士蛋糕 $38/1
加38蚊呢就可以有埋沙律同埋蛋糕 所以就幾划算 佢哋嘅沙律都幾新鮮 佢嘅沙律菜唔會有苦澀味 另外芝士蛋糕就正常味道 唔算太甜 我個人比較鍾意食朱古力味!
👀評分💖💖💖💖💖
🪄海鮮拼盤$128
佢呢個海鮮拼盤好齊全 有齊曬我最鍾意食嘅炸物 例如炸蠔,炸蟹柳,炸蟹鉗等 雖然好熱氣好邪惡 但呢個價錢可以試曬甘多款 好正啊😍
🪄飲品-Oreo曲奇奶昔+$20/芒果乳酪+$10
佢哋嘅飲品選擇都好多 由於夏天所以我就揀咗 一款沙冰同埋一款乳酪 兩款嘅甜度都唔錯 曲奇飲品真係有夾埋一塊oreo 所有好有口感😎
(5個💖為最高)
✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️