2024-11-14
🎀旺角。平民地道台灣菜 仲可代購台灣食品🔄🎀🪄店名* #阿木台灣麵🔮地址* 旺角豉油街60-102號鴻都大廈地下3-4號舖🔮🗾分店地區🗾 旺角,荔枝角💰價錢$211 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_旺角剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_台灣菜➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵一直聽講呢間台灣菜都屬於性價比頗高 今次黎到旺角分店 見到店鋪外面設計幾特別 有擺放貨架可售賣代購台灣食品 以及更獲多個獎項👍🍽️食物質素🍽️食物方面選擇種類有各款牛肉麵,便當,拌麵,蛋餅,肉燥飯,地道小吃及飲品等 份量大碗飽腹感十足~👀評分💖💖💖💖🪄 紅燒牛肉麵$76份量比我想像中大碗 可以揀選自己喜歡既麵底 牛肉都幾軟淋大塊 湯底幾濃 配上粗面 相當有飽腹感👀評分💖💖💖💖🪄炸甜不辣$32口感煙煙靭靭 好有咬口 賣相好似番薯條甘👀評分💖💖💖💖🪄 蚵仔酥$49呢款小食味道幾唔錯 由於新鮮即刻炸 等候時間會相對耐少少 但係外皮香脆而且柯仔後濕潤感 很鮮甜👍👀評分💖💖💖💖🪄 芝士岩鹽奶蓋炭燒烏龍茶$20 & 黑糖珍珠鮮奶$34飲品都幾大杯 不過偏甜 建議大
🪄店名* #阿木台灣麵
🔮地址* 旺角豉油街60-102號鴻都大廈地下3-4號舖🔮
🗾分店地區🗾 旺角,荔枝角
💰價錢$211 (2人)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🪄炸甜不辣$32
口感煙煙靭靭 好有咬口 賣相好似番薯條甘
🪄 蚵仔酥$49
🪄 芝士岩鹽奶蓋炭燒烏龍茶$20 & 黑糖珍珠鮮奶$34
飲品都幾大杯 不過偏甜 建議大家可以選擇微甜或走甜~
(5個💖為最高)
✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️