2022-08-30
🍴Lamlamli Bakery@ 旺角🍴早幾年已經聽過LamLamLi!!由一個中學生自己整完蛋糕放上IG賣,最後開埋實體店,大排長龍,要一早預約定先買到!早期連Walkin都好快賣哂架!早幾日放工時間上到去都無哂流心款式🥺今次買左3款蛋糕黎試下啦!------------------------------🟡海鹽芝士千層蛋糕$39一咬落口已經覺得好好味呀!芝士味好香加上海鹽咸咸地,好夾!芝士唔會好膩, 同埋D皮又簿,小編覺得係3個入面最好味!.🟠香蕉朱古力千層蛋糕$36香蕉味好出,個人覺得就甜左少少 ,有D蓋過左朱古力味 。.🔵巴斯克芝士蛋糕$42試左早排勁HIT既巴斯克芝士蛋糕,估唔到好有驚喜!入面係流心架,同埋食得出係用比較高質既芝士去整,好CREAMY好滑,推薦!!.有人會形容Lamlamli係平價版Lady M,我覺得係比Lady M更好味呀🫣因為佢個皮做得出較出色,Lady M個皮厚左少少。試完明白呢間餅店點解人氣咁勁啦👍👍
🟡海鹽芝士千層蛋糕$39
🟠香蕉朱古力千層蛋糕$36
香蕉味好出,個人覺得就甜左少少 ,有D蓋過左朱古力味 。
🔵巴斯克芝士蛋糕$42