旺角人氣台式雞煲放題店🍲喺旺角家樂坊嘅「捌捌陸」同荃灣超人氣民豐糯米糍聯乘,推出雞煲放題任飲任食套餐,每位更送上一款要排上超長龍的開心果糯米磁,唔洗排隊坐定定就可以食到! 😆民豐糯米糍有開心果及芝麻味,糯米糍外皮煙韌,內裏爆餡料,好大粒🤩豪華雞煲火鍋套餐$268 (假期+$20)套餐任食120分鐘,包括 : 雞煲+火鍋+台式美食等。雞煲口味可以簡麻辣雞煲、三杯雞煲、麻油雞煲、芝士雞煲,另外仲有薑母鴨煲同五杯鴨煲。今次就簡左薑母鴨,食完雞煲就可以打邊爐湯底有多款選擇:特濃沙嗲/藥膳/壽喜燒/麻辣/香濃蕃茄/地獄豚骨,我地揀左特濃沙嗲,食落好惹味任飲任食火鍋配料包括有 : 各款肉類,火鍋任食丸類、火鍋任食配菜、火鍋任食菜類、火鍋海鮮類、台式主食類、台式小食類、夜市小食類、台式甜品。火鍋配料有美國 PRIME牛三角小排、牛肩胛、肥牛、牛板腱、豬梅花片、五花腩、羊捲肉等推介大家重點要食海鮮😍! 貴妃蚌、蜆、大蝦、扇貝都係無限任吃,尤其巨型元貝、貴妃蚌都好鮮甜、大大隻,可以不停encore,勁回本!而台式主食類都有多款地道特色美食,包括有台灣腸、迷你滷肉飯、紅燒牛肉麵、鹽酥雞、甜不辣等,喺自助區
旺角人氣台式雞煲放題店🍲

豪華雞煲火鍋套餐$268 (假期+$20)

而台式主食類都有多款地道特色美食,包括有台灣腸、迷你滷肉飯、紅燒牛肉麵、鹽酥雞、甜不辣等,喺自助區的丸類同蔬菜都係任食,最後重有鮮奶燉桃膠、黑糖糍粑、仙草等台式甜品