2023-02-10
之前已經見過好多人介紹過呢間以阿仙奴足球隊為主題嘅西餐廳🍴環境闊落周圍都有波衫同相關主題既擺設👕球迷黎到應該會好興奮! 值得一讚食品質素都唔錯,今次黎左食dinner,套餐已經有齊沙律、餐湯、蒜香牛油法包同餐飲😝🥗 沙律用咗玻璃小瓶盛載,大家可按個人喜好加入黑醋,沙律菜夠新鮮好開胃⚽️餐湯係南瓜甘筍湯,質地綿滑南瓜味香濃,一人仲有一塊蒜香牛油法包,熱辣辣好香脆✨波士頓活龍蝦(半隻)配蕃茄汁扁麵🦞 $188除左配扁麵大家仲可以揀配意大利飯,醬汁可選白松露忌廉汁/蕃茄汁,龍蝦彈牙入面都有好多膏! 扁意粉配好蕃茄汁酸酸甜甜有驚喜😋惠顧套餐可以以五折享用主餐牌小食,小編就叫左孜然沙嗲串燒 $64同朋友開心share,有齊牛豬雞,大家記得一定要配埋個醬食,味道即刻唔同咗即製梳乎厘班戟 $52.8套餐可以六折享用自家製甜品,梳乎厘班戟都有蛋香,小編覺得如果可以挺身小小會更理想白酒羅勒蒜片煮活蜆 $128白酒味香濃,蜆肉大大粒煮得啱啱好,幾鮮甜🥰
✨波士頓活龍蝦(半隻)配蕃茄汁扁麵🦞 $188
即製梳乎厘班戟 $52.8
白酒羅勒蒜片煮活蜆 $128
白酒味香濃,蜆肉大大粒煮得啱啱好,幾鮮甜🥰