旺角超人氣高質coffee shop-GRIND SIZE❄️之前食過一次都覺得好好味,早排再去食😛餐廳以純白色為主🤍一共有兩層,兩層各有不同特色,下層係比較海洋,有一個好似冰川山洞造型嘅窗口位🧊樓上就係波希米亞風,走異國復古風,好似去度假一樣😍🥐髒髒牛角包窩夫用上Nutella同Oreo,絕對係最吸引嘅配搭😍 Nutella醬加上Oreo碎,上面仲有雲呢拿雪糕🍦牛角包窩夫外脆內鬆軟😛🍝花雕麻辣蜆意粉擺盤好靚😍蜆肉圍喺側邊,用上本地鮮蜆,大隻之餘味道非常鮮甜😚花雕麻辣味道好特別,雖然係麻辣但唔會好辣,好惹味😝每一啖都食到花雕麻辣味🥳意粉口感彈牙入味😛🍟啤酒漿薯條 啤酒漿薯條其實係喺炸漿加入啤酒🍺啤酒受熱發酵後,炸出嚟嘅薯條會更鬆化脆口😚味道同平時薯條差唔多,不過更鬆脆可口😆可以選擇蜜糖芥末醬或者黑松露醬,會淋喺薯條上面,食落更滋味😝🍵焙茶鮮奶自己沖製嘅焙茶鮮奶🤩會準備好牛奶同已到沖泡好嘅焙茶🫶🏻先將牛奶倒入杯中,再用茶刷發一發焙茶,再倒入牛奶就完成了😍焙茶味道香濃😚如果想再濃烈啲就可以落少啲奶🥛🍫濃爆72%REAI朱古力鮮奶濃爆嘅朱古力味🍫可以先就咁品嘗咗,之後可以倒入預先準備好嘅杯,杯

🥐髒髒牛角包窩夫

🍝花雕麻辣蜆意粉

🍟啤酒漿薯條

🍵焙茶鮮奶

🍫濃爆72%REAI朱古力鮮奶
濃爆嘅朱古力味🍫可以先就咁品嘗咗,之後可以倒入預先準備好嘅杯,杯入面有棉花糖同朱古力,連埋一齊飲會更突出朱古力嘅甜味🥳