2024-04-16
📍旺角-安平燒肉 @anpinggrill.hk 今日帶大家去旺角食任食燒肉!❤️🔥😋呢一間燒肉我都係第一次試 去到先知道原來係牛大人集團🍽️💭所以毫無懸念啲牛肉同埋食物質素都一定會好有保障!(●°u°●) 」🥰今次我哋叫咗晚市澳洲M5和牛set!! 同大家review下有啲咩係我食完覺得好正!😘🌸🥩澳洲M5和牛吃到飽 $418/一位講真 呢個價錢真係好抵!成日去牛大人集團嘅餐廳都一定會打爆個餐 叫到最貴嗰個 因為就係可以unlock所有嘢食🥰😋🥩澳洲M5和牛 安格斯牛小排佢哋嘅和牛用黎燒真係幾正🥰因為有滿滿嘅油脂!(●°u°●) 」牛味都好香!🐣原隻牛油扇貝牛油扇貝食落去超滿足❤️🔥🌸大大粒 仲要勁多裙邊(。・ω・。)正!起碼嗌返四隻先夠喉🦪原隻蒜蓉生蠔我覺得喺呢間燒肉店嗰度淨係食生蠔 同埋扇貝都已經抵晒!平時出邊一定唔會有原隻俾人仼燒😍😍食落去好有蠔嘅香味!💭燒年糕我第一次喺燒烤店見到有得燒年糕🌸😍一開頭叫咗一份 跟住忍唔住追加多三四份😆首先係因為好玩!另外望住佢燒到脹卜卜 再加埋煉奶食 真心好正 我下次去起碼食返十份先走😛😋😋🐖燒豬肉乾 燒雞泡魚乾除咗平時燒肉嘅嘢食之外 仲有得
🥩澳洲M5和牛吃到飽 $418/一位
🥩澳洲M5和牛 安格斯牛小排
🐣原隻牛油扇貝
🦪原隻蒜蓉生蠔
💭燒年糕
🐖燒豬肉乾 燒雞泡魚乾
除咗平時燒肉嘅嘢食之外 仲有得燒豬肉乾同埋雞泡魚乾🐡呢間燒肉真係有得食又有得玩!重點係豬肉乾真係幾Juicy!!推🥰✨
佢哋仲有自助區 個人嚟講 最推介攞洋蔥同埋包肉嘅生菜🥬!! 洋蔥超級甜 另外出面仲會有櫻花蝦可以任攞🦐建議可以跟佢哋整最signature嘅櫻花蝦紫菜飯!完全唔使驚唔夠飽🍚
最後仲會有甜品!會有仙草又或者一杯Häagen Dazs雪糕杯!! 仙草就係一如既往嘅大滿足 而我嗰日就揀咗Häagen-Dazs嘅草莓雪糕杯!真係有圓粒草莓🍓
———
📍旺角-安平燒肉 @anpinggrill.hk