2021-05-02
最近轉天氣,忽然迎來一個下雨天☔️心急想搵間餐廳坐低食飯上網見好評都幾多就上左去~😄😄餐廳係38廣場一樓,唔搭lift行上去都ok👯♀️👯♀️睇完Menu覺得價錢好合理,反而有點擔心會5好食😂😂因為都試過平價但5好食的日式餐廳,不過凡事都要俾機會先有機會有得著😛😛 7:30pm前落單,壽司刺身重有85折,個日星期日去都有👏🏻👏🏻開心~每日都有不同款式優惠~不過冇特別嗌單件壽司🍣,印象中價錢重貴過壽司郎,所以都無特別影低。叫左個辣酒煮角螺🙈說實話好淡味🤣但好易剝出啲螺肉~😛呢個係特價的沙律~三文魚量足都新鮮🤔不過沙律醬味淡,但整體算新鮮~好鍾意食芒果~所以叫左呢個,不過芒果唔夠甜,所以略為遜色🥲🥲驚5夠飽再叫左個拉麵😋😋😋除咗味淡之外其他都滿意最滿意是呢個~🤩🤩🤩🤩好好食~好新鮮!雨次再來會再叫呢個!有三種新鮮😋😋好好食,醬汁又5會蓋過鮮味~🤣🤣🤣🤣一餐食完,大部分菜都有點淡味,我又未到老年,平時食野都5係必定要食重口,不過d新鮮好新鮮!🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🥰🥰🥰🥰星期日晚市來講,兩個人連加一食$400左右,又坐得
餐廳係38廣場一樓,唔搭lift行上去都ok👯♀️👯♀️
睇完Menu覺得價錢好合理,反而有點擔心會5好食😂😂因為都試過平價但5好食的日式餐廳,不過凡事都要俾機會先有機會有得著😛😛 7:30pm前落單, 壽司刺身重有85折,個日星期日去都有👏🏻👏🏻開心~ 每日都有不同款式優惠~
🥰🥰🥰🥰星期日晚市來講,兩個人連加一食$400左右,又坐得舒服,職員完全冇催人走,算幾好😄😄😄下次試下其他時段來食😝😝😝
(不過個洗手間的燈眨吓眨吓,有點驚🙈🙈🙈🙈)