2021-08-12 20 瀏覽
係moko行得耐想買杯野飲,諗死都應該冇手搖飲品嗰啲舖頭,點知又真係比小編揾到🤣仲要一搵就搵到間有得坐仲有cake食嘅,最緊要係舖頭賣嘅飲品全部都係養生之選😌又可以幫手慳返啲quota食夜晚🤩.🍎蘋果美顏茶 $36呢杯小編叫咗少甜,但係蘋果同山楂天然嘅香甜味依然保持到😋呢隻茶飲完嘅感覺就好似飲完烏龍茶咁,解油膩幾好😙用黎送cake真係零罪惡感🤣.🍎桂圓紅棗茶 (熱) $36女仔應該對呢款飲品唔陌生架喇,小編基本上每月都會飲一次😛打開咗蓋影相俾大家睇有幾足料,絕對唔係靠啲色素香精😚男仔飲都唔錯,有補氣補血、養神安寧等等嘅功效🤣.🍰士多啤梨千層批 $48非常推薦呢款甜品😍每一層cream都有好濃嘅士多啤梨味,又香又甜🍓而餅乾與餅乾之間都應該塗咗蜜糖,但絕對唔會過甜🥳.🍰玫瑰荔枝慕絲 $48淨係個造型已經好吸引到啲女仔買嚟打卡😆以玫瑰味為主,再加淡淡嘅荔枝味,成件事好fresh,完全唔會覺得膩😎.💰人均消費: ~$85.🍽味道: 3/5🏙環境: 3/5👨🏼‍🍳服務: 3/5💧衛生: 3/5💰價錢: 3/5
🍎蘋果美顏茶 $36
🍎桂圓紅棗茶 (熱) $36