2025-01-15
位於創興廣場❣︎鍋霸吃到飽台式養生火鍋❣︎午市火鍋放題最平$163起咋🤑仲可以無限時任飲任食4.5小時,火鍋湯底有成25款噤多🤩火鍋配料超過60款😋冷熱飲品自助區無限量供應,真係超抵食超推薦比大家🫶🏻今日來嘆佢嘅Lv3♥︎西班牙伊比利亞黑毛豬♥︎套餐$228,黑毛豬肉汁豐富,回味甘香😋👍🏻仲有包美國🇺🇸牛肩胛肉同西班牙🇪🇸無激素豬肉片等等⋯⋯湯底揀左♥︎蕃茄濃湯豆腐雜菌湯♥︎湯底內有凍豆腐,菇菌,粟米等等⋯⋯ 蕃茄味超濃郁😋👍🏻配料唔需要點醬汁已經好夠味。前菜嘅手拍青瓜🥒超推薦😋超爽脆👍🏻酸辣度適中,火鍋配料海蝦同蜆超新鮮鮮甜👍🏻任食有呢種質素好難得👍🏻芫荽燒賣,滷水大腸,鵪鶉蛋亦都係我嘅至愛😍最尾記得食埋佢嘅雪糕有(Häagen-Dazs/Movenpick)我就嘆左支焙茶扭紋脆筒雪糕😋真係超滿足。