2023-03-16
呢度地方雖少,但勝在食品齊全晚上7:00入鋪頭已經有約9成客人入座看來人氣很高,所以我都唔執輸黎食返餐食物款式選擇真係好多種,全部食物即叫即燒熱辣辣上枱,餐廳採用QR code自助下單❥燒脆脆香燒賣 (一串) $20燒燒賣好考功夫,燒太耐會好乾身,而呢度既燒賣就燒得岩岩好,外皮非常脆之餘入面既魚蓉仍能保持鮮味,如果可以加埋蜜糖係面再燒相信味道更佳。❥燒原切牛舌心片 (一串) $38一串有三片牛舌,都算好厚身,食起黎好爽口,帶有牛香味。❥炸雞皮餃子 (4隻) $48咁多樣入面我最鍾意食呢個,味道好特別,包外面既雞皮整得好薄好脆口,餡料既豐富又多汁,好好味。❥燒韮菜 (一串) $18❥燒娃娃菜 (一串) $18兩款菜都會灑上孜然辣粉調味,不會很乾身,食吃黎更滋味。❥蒜蓉燒扇貝帶子 (一隻) $32帶子好新鮮,夠厚身,無燒到過左龍縮水,保留到海鮮鮮味又多汁。❥錫紙燒蒜蓉花甲 $58花甲既份量比預期多,機乎2/3以上都有肉,蒜蓉味滿滿,食起黎好惹味。
呢度地方雖少,但勝在食品齊全
晚上7:00入鋪頭已經有約9成客人入座
看來人氣很高,所以我都唔執輸黎食返餐
❥燒脆脆香燒賣 (一串) $20
❥燒原切牛舌心片 (一串) $38
一串有三片牛舌,都算好厚身,食起黎好爽口,帶有牛香味。
❥炸雞皮餃子 (4隻) $48
❥燒韮菜 (一串) $18
❥燒娃娃菜 (一串) $18
兩款菜都會灑上孜然辣粉調味,不會很乾身,食吃黎更滋味。
❥蒜蓉燒扇貝帶子 (一隻) $32
❥錫紙燒蒜蓉花甲 $58