2023-12-20
每次喺旺角行完街都一定會食呢間,嘢食真心高質,環境又舒服,忍唔住一定要推介比大家😆😆😆必食:Mobin “UFO” crispy cheese burger $115見到超誇張好特別,真係成個UFO 咁,外層包住芝士脆片,呢個芝士脆便真係好好食,好煙靭一啲都唔漏,入面仲有煎香左嘅煙肉同流心蛋,再配埋餐廳自製嘅特製醬汁,底下仲有好多signature嘅墨西哥脆片,好惹味! 好鍾意食佢個芝士脆片同埋特製醬汁,點埋墨西哥脆片超夾👍Salmon Tartare Cracker $85坊間比較少見呢一個牛油果醬既他他,味道好清新,同三文魚好夾,配埋脆餅食一流,個牛油果醬好惹味,食多多都唔覺膩Yuzu Cheesecake $68甜品揀咗我最愛嘅芝士蛋糕,同柚子味好夾,好清新! 再配埋雲呢拿雪糕,啖啖滿足❤️Cucumber Gimlet $60琴蕾·青瓜,青檸氣泡水:味道清新,推介Ginger Latte $43 (H) 岩晨呢係天氣飲,薑味啱啱好,為冬日加添暖意呢度環境都好好,好舒服,岩曬過呢個休閑既晏周❤︎
Salmon Tartare Cracker $85
Yuzu Cheesecake $68
Cucumber Gimlet $60
琴蕾·青瓜,青檸氣泡水:味道清新,推介
Ginger Latte $43 (H)
岩晨呢係天氣飲,薑味啱啱好,為冬日加添暖意
呢度環境都好好,好舒服,岩曬過呢個休閑既晏周❤︎