2023-06-08
聽朋友介紹呢間價格廉宜又好食一於試試佢點食物方面用QR code 掃,眼見好多肉類同海鮮選擇🤭🤭店員會率先為客人添上孜然粉,辣椒粉首先黎2杯Hoeggarden 生啤,啤啤佢,用黎送串燒一流點左🐑羊肉串,肉質好稔身冇根,帶少少羶味亦點左牛肉串,同樣都好食,帶有牛肉香味羊肉串價格相對吸引🤩,$28/2串,而牛肉串係$36/2串另外亦點了雞中翼串,烤到好香脆的外皮😋,多春魚亦係我至愛,價格非常廉宜,$20/2串朋友愛吃烤原隻魷魚🦑,size 適中,打卡影相都幾唔錯👍🏻,可能燒得唔夠乾身,食落感覺到魷魚個種稔身滑滑地既口感,大家可以考慮吓點唔點呢款海鮮係必叫項目,食完都仍在回味1️⃣烤生蠔 🦪 2 隻 只需$38 Size 算好大,配有蔥,少少紅辣椒🌶️,麻油,一啖放入口,好滋味 2️⃣烤大扇貝 真係好大隻,同樣係有蔥&辣椒,底層有粉絲,連殼內的汁一齊食,無得彈🤘🏻小食叫左椒鹽魷魚鬚,份量好足夠,酥脆可口,食完想再食食完肉類,當然要叫點蔬菜🥬類🥒翠玉瓜& 🌽粟米都CP 值高2款食落都好多汁,唔乾身,而燒粟米更是香甜叫了一串鮮冬菇,同樣價錢來說,粟米🌽更吸引,菇🍄燒得較乾身,食完感覺不大朋友說烤茄子🍆係
一於試試佢
點食物方面用QR code 掃,眼見好多肉類同海鮮選擇🤭🤭
店員會率先為客人添上孜然粉,辣椒粉
點左🐑羊肉串,肉質好稔身冇根,帶少少羶味
亦點左牛肉串,同樣都好食,帶有牛肉香味
羊肉串價格相對吸引🤩,$28/2串,而牛肉串係$36/2串
海鮮係必叫項目,食完都仍在回味
1️⃣烤生蠔 🦪 2 隻 只需$38
2️⃣烤大扇貝
小食叫左椒鹽魷魚鬚,份量好足夠,酥脆可口,食完想再食
食完肉類,當然要叫點蔬菜🥬類
🥒翠玉瓜& 🌽粟米都CP 值高
2款食落都好多汁,唔乾身,而燒粟米更是香甜
朋友說烤茄子🍆係去串燒店必點項目😂
呢間的茄子好大條,原條切半,厚肉,有蔥,紅辣椒仔去點綴,配有辣菜脯,茄子肉好juicy
壓軸來一個麻辣燙,點小辣就夠🫣
佢既🔥係可以接受,材料有豆卜/豆芽/腐竹/蓮藕/娃娃菜/薯仔片/鵪鶉蛋/鴨血/薯粉,材料超豐富的,薯粉煙靭又入味
最後叫左炸饅頭做甜品,兩小粒,炸到脆卜卜,外脆內軟,有好多煉奶可以點😄,呢個都推薦去食