REFLECT Restaurant & Bar

2023-12-05 73 瀏覽
最近天氣涼返 出去食嘢都可以揀啲有戶外嘅地方chill chill 前日就去咗旺角呢間樓上天台手工墨西哥fusion餐廳店內有室內/室外位置可供用餐 夜晚坐室外 淡淡涼風 chill💯餐廳室內裝修型格 水泥牆身配大理石枱面,座位闊落,環境舒適😍BBQ chicken 🍗 pizza燒烤雞肉手工披薩 🍕$128薄餅底好香脆, 唔係一般嘅麵包底🍞燒烤雞肉香濃美味 BBQ調味醬料酸酸甜甜啱啱好 配料有芫荽、雞肉🐤、洋蔥🧅、橄欖🫒同自家燒烤醬,仲有啲三色椒🫑 推介大家一定要試🍕串燒拼盤 Grilled Mix Skewer $78呢個拼盤有雞肉&牛肉 一上枱已經聞到淡淡的焦香串燒味🤤🤤肉質爽口唔會太硬 1碟六串🍢呢個價錢真心抵食🥰😋墨魚肉醬寬條麵Calamari Bolognese 🍝$188手工寬條麵口感十足❤️墨魚🦑肉醬非常掛汁 🍝 fusion 創意💯💯 墨西哥烤肉Fajitas Beef $238有幾款肉可以揀我哋揀咗牛肉,一碟已經調味炒好咗嘅🥩加埋洋蔥🧅同埋其他醬料,好惹味配上墨西哥🇲🇽烤餅🫓蕃茄蓉、薄荷醬、乳酪🧀️夾餅食法 好開胃🥳Pineapple Juice $48 我揀咗杯菠蘿特
BBQ chicken 🍗 pizza
燒烤雞肉手工披薩 🍕$128
薄餅底好香脆, 唔係一般嘅麵包底🍞
推介大家一定要試🍕
串燒拼盤 Grilled Mix Skewer $78
呢個拼盤有雞肉&牛肉 一上枱已經聞到淡淡的焦香串燒味🤤🤤
肉質爽口唔會太硬 1碟六串🍢呢個價錢真心抵食🥰😋
墨西哥烤肉Fajitas Beef $238
有幾款肉可以揀
配上墨西哥🇲🇽烤餅🫓
蕃茄蓉、薄荷醬、乳酪🧀️夾餅食法 好開胃🥳
Pineapple Juice $48
我揀咗杯菠蘿特飲 賣相精緻 打卡😍💯
夜晚收工happy Friday 同朋友過嚟chill下 飲番杯,呢個環境都真係好舒服🫶🏻🤤