2020-03-17 771 瀏覽
⚠️ 再一次感受到禮拜六日嘅黃店有幾full 想支持黃店都係book左位先!!!🤣呢間係西洋菜南街最旺地段嘅樓上鋪 店內有擺好多文宣 仲有兩隻好得意嘅貓貓🐱🐱人手可能唔夠做唔切 入座同上菜都等咗幾耐 不過都唔緊要嘅🙉 佢嘅食物質素同價錢可以補返🥳 食完後悔自己點解咁遲先發現呢間🥺 三色雞翼🐥🚥 $38單骨雞翼炸得脆口又惹味想encore👍🏻蒜香菠菜煙三文魚意大利麵🍝 $72好食! 睇落咁green但蒜味好重😍 意粉接近al dente有咬口👍🏻 煙三文魚又比得幾多😚吉列蝦&南瓜薯餅/ 吉列魚柳 配咖喱烏冬🍛 $68可以自己揀配料 我覺得朋友揀嘅呢幾樣炸物都好好食🤤 全部都係即炸又唔會油👍🏻 好抵食我嘅friend食半碗就飽左(可能都係佢地細食...)🤣個味同吉列牛個忌廉烏冬有九成似🤭 個汁仲有蘿蔔薯仔粟米 非常推介😍焦糖燉蛋咖啡creme brulee coffee ☕️ $42好吸引呀🤤 面頭d焦糖燒得勁靚 好似食緊甜品咁😚咖啡嘅焦糖味啱啱好唔會太甜幾得意 推薦大家試吓🤣鮮奶焙茶 hojicha latte🍵 $42雖然個拉花唔出 但係味道就好高分🤤好濃嘅焙茶味 好過Sb出品熱飲仲好飲👍
人手可能唔夠做唔切 入座同上菜都等咗幾耐 不過都唔緊要嘅🙉

三色雞翼🐥🚥 $38