2021-10-02
好耐冇食烤魚啦😋😋早排知道祥仔辣辣新推出左烤魚,已經好想食!!而且係得旺角分店限定架,食完仲可以行下街添❤️❤️🥘辣辣烤魚 $328✨烤魚有鉗魚、海鱸魚同桂花魚可以揀,我地就揀左鉗魚~~湯底有5款,我地揀左「招牌祥仔酸菜味」既微辣~唔食辣既朋友都可以揀蕃茄湯👍🏻👍🏻一上枱已聞到好香既味道,而且份量十足‼️‼️鉗魚好嫩滑,食到啖啖肉,冇乜魚骨~配上微辣湯底,辣度啱啱好仲幾惹味🤤🤤同埋佢地既秘製湯底係用左鯊魚骨、雞骨、豬骨精熬而成,味道超濃郁!我地都忍唔住係咁飲個湯🤣🤣我地仲叫左以下幾款配料打邊爐👇🏻👇🏻-📍午餐豚肉 $38✨呢款午餐肉係祥仔辣辣自家調製架!!選用加拿大豚肉腩,並採用原粒豚肉,口感十足😋😋分別有原味同麻辣味~我就鍾意麻辣味多d,食落辣辣地幾開胃~~📍白沙蜆 $48✨蜆肉大大隻,味道鮮甜~~📍鮮蝦 $58✨口感爽口彈牙,好新鮮!份量都好多❤️❤️📍炸響鈴 $48✨每次打邊爐必點!炸到脆卜卜,邪惡得黎又好味👍🏻👍🏻📍皇帝蟹柳 $48✨味道唔錯,一啖擺落口最滿足!!-📍娃娃菜 $28✨口感爽脆,索哂湯汁超入味🤤🤤
早排知道祥仔辣辣新推出左烤魚,已經好想食!!
而且係得旺角分店限定架,食完仲可以行下街添❤️❤️
🥘辣辣烤魚 $328✨
烤魚有鉗魚、海鱸魚同桂花魚可以揀,我地就揀左鉗魚~~
一上枱已聞到好香既味道,而且份量十足‼️‼️
我地仲叫左以下幾款配料打邊爐👇🏻👇🏻
📍午餐豚肉 $38✨
呢款午餐肉係祥仔辣辣自家調製架!!
選用加拿大豚肉腩,並採用原粒豚肉,口感十足😋😋
📍白沙蜆 $48✨
蜆肉大大隻,味道鮮甜~~
📍鮮蝦 $58✨
口感爽口彈牙,好新鮮!份量都好多❤️❤️
📍炸響鈴 $48✨
每次打邊爐必點!炸到脆卜卜,邪惡得黎又好味👍🏻👍🏻
📍皇帝蟹柳 $48✨
味道唔錯,一啖擺落口最滿足!!
📍娃娃菜 $28✨
口感爽脆,索哂湯汁超入味🤤🤤