旺角既HeSheEat大家一定唔可以錯過,無論食物定係環境定係服務都一流,唯一缺點係我覺得座位唔夠闊落(可能係我肥嘟嘟🤣)好喇⋯⋯介紹番我早兩日食咗啲咩先🥥小食•單骨雞翼配蜜糖芥末醬 $65一上枱已經聞到香噴噴嘅炸雞味,外層炸到脆卜卜,食落雞肉好Juicy,配埋個蜜糖芥末醬,Yummy🤤(除咗蜜糖芥末醬,仲有第二個選擇水牛城醬)🥥主菜•北海道龍蝦汁海鮮燴意大利飯 $158龍蝦汁惹味鮮甜,蟹柳、蜆肉丶蝦等配菜都新鮮好味。飯煮得軟軟的,混合香濃嘅龍蝦汁🤤 非常喜歡這款意大利飯。•煙腩•白菌•溫泉蛋芝士汁燴意大利鮮蛋麵 $95熱辣辣嘅意大利蛋麵撈埋溫泉蛋加芝士汁,好好味呀,好creamy ,煙腩&白菌只是配角。•香煎加拿大豬鞍扒伴焗蒜香蜜糖薯仔 $188呢款豬鞍扒外層煎到焦香金黃,咬落内裡肉嫩多汁,食落有豬肉鮮味,再配上焗香蜜糖薯仔和蕃茄仔,口感一流。🥥甜品•宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟 $118賣相相當吸引,即叫即做,新鮮熱辣,入口即溶的梳乎厘班戟質地,配上抹茶的微苦與黑芝麻的香醇,再加上紅豆蓉,食到停唔到口呀。•白桃乳酪梳乎厘班戟 $118白桃乳酪味道就帶點酸酸甜甜,比起宇治抹茶黑芝麻就較為

好喇⋯⋯介紹番我早兩日食咗啲咩先

•香煎加拿大豬鞍扒伴焗蒜香蜜糖薯仔 $188

🥥甜品
•宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟 $118

•白桃乳酪梳乎厘班戟 $118

白桃乳酪味道就帶點酸酸甜甜,比起宇治抹茶黑芝麻就較為遜色,但佢哋嘅梳乎厘班戟真係造得唔錯,口感絕佳

推介指數:9/10