2023-06-11
《GOGO Rock》今日嚟到旺角呢間西餐廳,環境好大牆身以黑色為主望落好有feel,座位闊落坐得好舒服。而我地今次叫咗個2️⃣人套餐,包兩個主菜、餐湯,自助沙律、飲品、甜品,餐廳最近做緊優惠所有飲品買二送一 (15:00-20:00)。炭燒肉眼排拼三文魚 🐟肉眼排叫咗3️⃣成熟煎到有格紋好靚,肉眼排有驚喜無諗到食落好淋唔會好韌,再配埋旁邊嘅牛排醬汁突出牛嘅鮮味,三文魚煎到唔會好乾,裏面嘅肉質濕潤,薯角外脆內軟,好好食炸到熱辣辣👍🏻。軟殼蟹海膽意大利粉 🍝意粉好彈牙而且份量亦好多,軟殼蟹炸到外脆內軟,意粉好掛汁食落好creamy仲有濃濃嘅海膽醬汁味好好食😋。餐廳設有新鮮嘅生蠔吧,價錢$54起,每日會有約6至8款時令生蠔,買3️⃣隻送1️⃣隻,而我叫左3隻日本蠔送咗一隻西班牙蠔。生蠔🦪(日本SUNOFUREKU / 西班牙 CASTELLO)日本呢款生蠔肉質好厚身,食落好肥美爽口,生蠔比較大隻,另外西班牙呢款帶有淡淡嘅海水味唔會過鹹,口感較為清爽。甜品係Tiramisu,蛋糕有少少硬身,食落入口即融帶有咖啡味唔會太苦。餐湯 粟米湯自助沙律吧有8款唔同嘅沙律種類比你揀。🏠GOGO Rock (旺角)旺角砵
炭燒肉眼排拼三文魚 🐟
軟殼蟹海膽意大利粉 🍝
餐湯 粟米湯
自助沙律吧有8款唔同嘅沙律種類比你揀。
🏠GOGO Rock (旺角)
旺角砵蘭街180號地下A號舖