REFLECT Restaurant & Bar

2024-06-06 34 瀏覽
講唔停之前已經去過呢間餐廳一次 覺得每碟菜式嘅質素都好有誠意 所以近排又再去多次🤤✔️拉絲芝士松露薯條 $78薯條新鮮炸起熱辣辣  食起來芝士味非常出🧀😳 松露味比芝士味薄弱一點 不過再配上蛋黃醬 仍然是超好味🤤✔️秘製燒墨魚 $128燒墨魚新鮮大粒🐙 口感爽彈 而調味感覺上有點似係新疆口味 十分之惹味👍🏻✔️雞肉芝士餡餅 $128餡餅裏面夾住滿滿嘅芝士同雞肉😍調味同墨魚嗰款感覺有啲相類似🤔 不過呢個面頭更會有海量嘅牛油果蓉同埋蕃茄莎莎🍅🥑 食落更加清新同埋有層次🍀✔️黑松露野菌薯團 $138平時講唔停好鍾意食煙煙韌韌嘅嘢 所以今次都嗌咗薯團 不過呢個個質地講唔停就覺得麻麻🥹 因為佢冇想像中咁煙靭🥺 比較似番薯仔本體嘅質感🥲 但係個醬汁其實好唔錯 超級creamy✨✔️燴牛面頰捲面 $188呢個係必點嘅菜式‼️ 牛面頰勁嫩唔柴 肉味十分之濃郁  捲面非常掛汁 整體又唔會太膩 推薦💯

✔️拉絲芝士松露薯條 $78

✔️秘製燒墨魚 $128