2023-05-29
當日係夜晚都食🌒原來餐廳夜晚係會特色調酒再配上播hip hop 音樂🎶比人感覺會好yo🤟🏻而晏晝餐廳就會咖啡提供,係兩個不同感覺😆🔺大啡菇芝味牛肉漢堡 $80 +$18(套餐)漢堡有好多汁係會食到滴晒出嚟🤣牛肉漢堡係手工牛肉,牛味偏重🐄大啡菇唔算特別厚但好多汁🍄配料有番茄,生菜同芝士~🔺滋味粒粒巨蝦堡 $90 +$18(套餐)見網上好多評價都話好食所以就叫咗黎食🤪係炸蝦餅,外皮好脆係會食到有一粒粒嘅蝦🦐但只有一塊炸蝦餅,番茄,生菜同芝士🧀就有少少單調,而汁都可以多少少就好了😚包就好鬆軟🔺貧民窟大魔王漢堡 $110 +$18(套餐)呢個真心推!!!超級豐富同滿足🤩係有兩塊牛肉漢堡再配上多塊芝士真係大滿足又好夾🤭牛肉漢堡同樣係牛味好重🍔而且仲有煙肉,薯餅,炒洋蔥🧅口感真係好豐富但一個女仔就真係偏多🫣🔺炸洋蔥圈🧅 +$10(套餐加購價)將薯條轉咗炸洋蔥圈😗洋蔥圈炸得好脆,外皮唔會好厚✨洋蔥都係偏甜而且份量都多~🔺甜薯條🍠 +$10(套餐加購價)甜薯條姐係番薯條,番薯條感覺會比薯條健康啲😹番薯條都係偏甜的而且炸得脆,但就有少少乾🤏🏻🔺芝士墨西哥粟米片 +$10(套餐加購價)墨西哥粟米片就係平時
🔺大啡菇芝味牛肉漢堡 $80 +$18(套餐)
🔺滋味粒粒巨蝦堡 $90 +$18(套餐)
🔺貧民窟大魔王漢堡 $110 +$18(套餐)
🔺炸洋蔥圈🧅 +$10(套餐加購價)
🔺甜薯條🍠 +$10(套餐加購價)
🔺芝士墨西哥粟米片 +$10(套餐加購價)
墨西哥粟米片就係平時食開個隻芝士味🧀就咁食都好好食😆有配上一個醬係酸忌廉點咗就冇咁單調🤭但個人都係鐘意單食!!
🔺 藍莓奶昔 $38 (套餐減$10)
飲品嘅顔色真係好靚就咁打卡都已經好吸睛👀但個人唔鐘意藍莓所以以下係朋友的評價🤝🏻佢話有啲似藍莓乳酪🫐
🔺朱古力奶昔🍫 $38 (套餐減$10)
奶昔上面有cream,而朱古力味唔算特別重但唔會好甜👅就算飲哂成杯都唔會覺得滯~