2019-07-12 88 瀏覽
自從近幾年放題質素愈來愈有水準, 鐘意左周圍試, 今次黎到美食廣場創興試下神輿放題~ 有兩個朋友都話食過唔錯, 早幾日BOOK左枱去到就已經被店員安排就座至於食物選擇方面亦都應有盡有, 先點左d熱食, 媽咪很喜歡壽喜燒同關東煮至於我當然最期待係燒物同魚生新鮮程度, 壽司係fingersize非常易入口, 魚生樣樣叫d全部無雪味同腥味竟然仲有海膽好重成本 ! 燒物亦做得相當不錯 , 尤其喜歡燒蝦, 不禁重復點了好幾次, 媽咪第一次食炸榴連話好好食, 而我就喜歡炸年糕芝士外脆內芝心 ! (掛住食唔記得影相)餐廳中間的自助區有甜品同雪糕, 最喜歡就係木槺布甸, 食左3個才覇休 😛

• 壽司
  • 海膽壽司