店名/Shop Name:楓地址/ Adresss: 旺角廣華街1號仁安大廈地下32B-D嘅舖種類/Type:日式晚餐推介/Recommend:章魚大阪燒人均價錢:$170店舖環境: 設計簡約以土木色嘅枱為主調,係一間小店,但係啲烏冬麵真係好彈牙,唔怪之得都幾多人交通:旺角地鐵站E出口行5分鐘上菜速度:⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物口味:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️飛驒和牛漢堡扒蕃茄湯烏龍麵$108,呢個烏冬麵真係唔錯,嗰塊和牛漢堡扒牛肉味非常香濃,個烏冬好煙靭加埋蕃茄味好濃嘅湯底,吃上嚟一啲都唔漏章魚大阪燒$88好鍾意呢個大阪燒,,佢啲腸粉控制份量非常之好,唔會覺得成個都係麵粉做,而係淡淡都有好多章魚肉,同埋香蔥,加埋大阪燒嘅醬汁,吃到唔停得口,極之推介鳳梨檸檺梳打$38帶着鳳梨嘅香味同埋檸檬嘅微酸,比較清爽蜂蜜柚子梳打$38柚子蜜都係一般嘅柚子蜜加上梳打,很容易入口配搭烏冬同埋大阪燒非常夾伯爵刨冰杯 $38伯爵茶做嘅刨冰上面放咗綠茶雪糕,味道唔係好甜,茶味都好香濃
店名/Shop Name:楓
食物口味:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

飛驒和牛漢堡扒蕃茄湯烏龍麵$108,
章魚大阪燒$88

鳳梨檸檺梳打$38
帶着鳳梨嘅香味同埋檸檬嘅微酸,比較清爽
蜂蜜柚子梳打$38

伯爵刨冰杯 $38
伯爵茶做嘅刨冰上面放咗綠茶雪糕,味道唔係好甜,茶味都好香濃
2023-12-11
2 分鐘 (堂食)
  • 章魚大阪燒