2024-01-29
忙碌日子一直持續,轉角度睇日子充實有意義😂但總要平衡心理,今個月約左好多朋友食嘢,討論一下大家既工作情況!想靜靜傾計地方真係好重要,由其在旺區覓食地方都算係一大難題,所以今次我都係去返 @zerozhongkong ,環境寧靜好適合傾下計而且食物質素相對較高❤️墨西哥粟米脆片$88配蕃茄莎莎、酸忌廉、牛油果醬 傾計一定要小食,墨西哥脆片係最適合傾計時食,經過焗製加埋芝士既脆片本身已經夠哂魅力,仲有三款醬料配搭住,一次滿足😌四個願望,我個人偏愛酸忌廉,最後沾到一點也沒有!慢煮雞胸肉沙律配香橙欖油汁$108「香橙🍊」二個字就已經吸引左我點這一個,感覺清新!有菜有肉有生果😂營養均衡呀~紐西蘭羊架伴燒汁·牛油雜菜$188好耐無食過羊架!今日主菜就試下唔食牛😂佢地既配菜一直都好好食,食得出用心去整,羊架可以選擇要幾熟,我比較喜歡全熟,覺得口感好d!士多啤梨藍莓奶昔$58Mango Smoothie $58* 服務仍然貼心優質,加上環境舒服😌坐到有點唔捨得走!
墨西哥粟米脆片$88
配蕃茄莎莎、酸忌廉、牛油果醬
慢煮雞胸肉沙律配香橙欖油汁$108
紐西蘭羊架伴燒汁·牛油雜菜$188
士多啤梨藍莓奶昔$58
Mango Smoothie $58
* 服務仍然貼心優質,加上環境舒服😌坐
到有點唔捨得走!