✨ 𝙿𝙸𝚉𝚉𝙰 𝙼𝙰𝚁𝚄其實我都返轉頭食過好多次🫶🏻🤤個人真係好鍾意佢哋嘅𝙿𝙸𝚉𝚉𝙰🍕今次又黎試吓另一款芝加哥😆呢款韓國烤肉芝加哥真係芝士控必試🧀佢係連pizza餅底都有滿滿嘅芝士😍芝士味勁濃郁 啖啖都做到拉絲效果~超級邪惡👹薄餅食落依舊咁鬆軟 另外面頭仲有牛小排 辣肉腸 蕃茄 芝士~勁足料♡建議要趁熱食啊~✨炸雞簡左蒜香甜辣秘製口味🌶 炸粉厚薄適中 外皮食落好香脆 雞肉亦嫩滑唔鞋口👍🏻配埋秘製嘅蒜香甜辣醬汁 夠晒惹味🥳✨最後仲揀咗份青口鍋 🍲份量十足 唔算好大隻但勝在肉質嫩滑😋用左白酒玫瑰醬做醬汁👍🏻另外仲有車厘茄 洋蔥 蘑菇做配料🤩令整體食落都幾香口惹味😋🍴韓國烤肉芝加哥 $𝟸𝟷𝟹/𝚁𝚎𝚐𝚞𝚕𝚊𝚛🍴蒜香甜辣秘製炸雞 $𝟷𝟷𝟾/𝟼件🍴𝙼𝙰𝚁𝚄 秘製青口鍋 $𝟷𝟼𝟹

🍴韓國烤肉芝加哥 $𝟸𝟷𝟹/𝚁𝚎𝚐𝚞𝚕𝚊𝚛
🍴蒜香甜辣秘製炸雞 $𝟷𝟷𝟾/𝟼件