每次去朗豪坊行街都覺得呢間頂樓餐廳,漫天夜空相當夢幻。最近仲發現餐廳最近推出「日日有優惠」,一星期7日都有限定優惠,前幾日就乾脆同朋友一齊嚟飲返杯。Free Flow $228/1餐廳每日都有唔同嘅優惠,而逢星期三就有自選指定餐牌任飲任食自選指定餐牌(飲品+小食 )2小時,小食有炸薯條、烤雜肉腸、脆炸魷魚圈、香辣雞翼和脆炸洋蔥圈。當中我地最喜歡香辣雞翼和烤雜肉腸,單骨雞翼味道微辣、刺激味蕾;烤雜肉腸肉汁豐富,啖啖肉伴酒一流。除咗小食之外,仲有多種cocktail、mocktail、wine spirit、juice、soft drink等等,我地叫咗四款飲品:sea breeze, tequila sunrise, fruit punch 同埋lemon squash,飲住吹水,時間就好快過去!<燒雪場蟹腳配蒜香牛油汁> $216我地額外都有點食物。長蟹腳幾多肉,蒜香牛油汁好夾,仲可以點檸檬汁帶出蟹腳鮮味。<烤龍蝦•海鮮•龍蝦汁手捲意大利麵> $258最搶眼嘅莫過於烤龍蝦。龍蝦肉燒得微微焦香,口感爽口彈牙,手捲意大利粉掛汁兼有咬口。龍蝦醬汁中夾住蟹肉絲、

Free Flow $228/1

<燒雪場蟹腳配蒜香牛油汁> $216

<烤龍蝦•海鮮•龍蝦汁手捲意大利麵> $258
最搶眼嘅莫過於烤龍蝦。龍蝦肉燒得微微焦香,口感爽口彈牙,手捲意大利粉掛汁兼有咬口。龍蝦醬汁中夾住蟹肉絲、魷魚塊、帶子、小蕃茄等配料,鮮味十足之餘又帶點清新,食落都唔覺得膩。

<酥皮焗黑松露忌廉海鮮批> $246
忌廉海鮮批需時20分鐘準備,即叫即整熱辣辣🔥上枱嘅時候睇落去冇咩特別,但一打開酥皮,黑松露忌廉湯嘅香味亦隨之湧出,湯底濃稠,內有多款海鮮配料如帶子、魷魚、大蝦。湯底同配料配合得宜,值得encore呢😌
  • 酥皮焗黑松露忌廉海鮮批
  • 烤龍蝦•海鮮•龍蝦汁手捲意大利麵