2023-05-02
今日喺旺角搵餐廳食lunch🍽,見到登打士街廣場有好多食肆於是便去試試,位於12樓有間coffee shop ☕️ - 部屋咖啡室 餐廳雖然地方細細,但係梳化座位寬敞坐得非常舒服,仲有很多board game♟🎲給客人玩,我同朋友叫咗幾個食物share來食,食物同服務質素都唔錯,餐廳地點又方便👍🏻🍽香辣虎蝦海鮮意粉🍝濃濃嘅蕃茄醬🍅配上少少辣味,大蝦🦐夠彈牙,仲有青口、魷魚🦑、蘑菇🍄及青椒🫑,材料豐富,夠惹味🍽千島夏威夷pizza🍕10吋手拉pizza,餅邊夠厚又香脆,餡料包括芝士🧀、菠蘿🍍、煙火腿配千島醬汁,配搭得幾好食🍽煙三文魚雜果沙律🥗三大塊煙三文魚,配上雜果包括蘋果🍎、藍莓🫐、菠蘿🍍等等,再配上沙律菜,味道清新🍽炸蟹餅 🦀小食蝦餅配上酸甜醬,即叫即炸,上枱時還熱辣辣又香口🍽水果茶一壺 (熱)🍹菠蘿水、百香果汁及薄荷葉,仲有唔同嘅雜果,味道清新又唔太甜,有蠟燭暖住壺水果茶🫖,暖暖地幾好飲👍🏻
🍽香辣虎蝦海鮮意粉🍝
🍽千島夏威夷pizza🍕
🍽煙三文魚雜果沙律🥗
🍽炸蟹餅 🦀
小食蝦餅配上酸甜醬,即叫即炸,上枱時還熱辣辣又香口
🍽水果茶一壺 (熱)🍹