2023-12-01 64 瀏覽
今日去咗旺角嘅大將,店內有好多樂天熊仔餅嘅元素,仲有一個樂天熊仔餅打卡位喺門口,真係好吸引!而我地叫左 $468日本和牛放題。首先和牛嘅質感真係一流,入口即溶。除咗和牛,佢哋仲提供咗多款其他牛肉選擇,每種都有自己獨特嘅風味。另外呢度嘅海鮮選擇都好多,特別一題廣島蠔同帶子,新鮮程度同味道都非常出色,令人食咗仲想再食。更加唔少得提蝦滑同杭州黑魚片,全部都新鮮同口感好。餐廳嘅餐前小食同飲品選擇都好豐富,有日式拌菜同炸物,飲品方面有鴻福堂枝裝飲料,熱飲包括咖啡、牛奶同朱古力,甚至仲有汽水機。打完邊爐之後,甜品區仲有窩夫可以自己DIY,可以加入喜愛嘅樂天熊仔餅,有得玩又有得食!總結嚟講,大將無論係食物質素、環境氣氛定係服務質量,都係唔錯,絕對值得一試。