2024-07-26 1002 瀏覽
好耐冇食放題了,每次想食放題都係會嚟呢度,貪佢最就腳,食物種類又多~食物種類豐富,每樣都都好吸引~ 自助QR code 落單,上菜餐速度好快~而且真係寫幾多落幾多,冇漏單情況~推!推薦每次必食~刺身每次都要食夠兩round先滿足!帶子刺身、三文魚、赤蝦、赤貝、油甘魚、甜蝦等等鮮甜美味,基本上嗌最平嗰個套餐都已經食得到!每款都係厚切,味道鮮甜!▫️炸物我次次都會食芝麻雞翼🥰真係好香口,大推!如果係榴槤愛好者嘅話,一定要食榴槤炸彈,熱辣辣又流心!鍋物而家人大咗,除咗刺身之外,都好鍾意食鍋物!呢度真係非常多選擇!例如清酒煮蜆、鮑汁燴花膠、肥牛烏冬、食落真係好暖胃! 自助區有齊沙律、同炸物、飲品、甜品等,全部都係自取~花多眼亂,一時間真係會唔知道揀乜嘢好㗎 !另外除咗普通飲品之外,佢仲有梅酒同埋啤酒!鍾意飲酒嘅朋友一定唔可以錯過,眼見啤酒都有兩至三款選擇~甜品呢~除左MÖVENPICK、Häagen-Dazs雪糕之外~仲有大量不同種類雪條!同埋唔同自家製特色甜品,例如布甸、泡芙等等總有一款啱你心水!總括而言,真係非常滿足!!!!呢個價位非常唔錯,連埋+1 $300左右就已經食到勁飽~

推薦每次必食~
刺身每次都要食夠兩round先滿足!

▫️炸物

鍋物