2024-05-18
一間充滿特色既隱秘餐廳,適合三五知己或者一班人一齊黎聚會開派對。餐廳只接受預約,而預約時段分成2段:12:00-18:00及 18:00-24:00,係各時段中餐廳並無離座時限,可以同朋友傾幾耐都得!!餐廳食物方面,無論色同味都非常精緻,再加上餐廳老闆對咖啡亦有一d研究,有興趣既朋友仔都可以試試。秘製咖哩豬柳老闆充滿心機咁整左可愛既鴨鴨飯,淋上秘製既咖喱汁,好睇又好食既特色菜👍🏻咖喱汁係餐廳自己秘製調較,又香又甜得黎又5會濃得濟,配埋豬扒黎撈飯簡直係一流呀!!卡邦尼煙三文魚螺絲粉鮮甜而不膩既煙三文魚(仲要大大片 好多塊),卡邦尼螺絲粉應該都係餐廳秘製做法,比平時出面食既乾身好多但味道就濃同惹味好多,唔同平時好cream好流既感覺,反而係香草同黑胡椒帶出強烈既味道。同三文魚既鮮甜夾埋一凹一凸岩岩好,簡直係perfect march。焦糖雞翼炸到外脆內軟,又嫩口既雞肉,再淋上一大pat焦糖漿,可口滋味到甜入心!!餐廳又係應該另外調較過個糖漿,甜而不流,絕對5會食到一半就5想食(不過真係好邪惡👿)
秘製咖哩豬柳
卡邦尼煙三文魚螺絲粉