2024-10-13 1108 瀏覽
前排嚟瓊華食飯見到呢間台式火鍋寫住無限時覺得好吸引而家想搵間無限時嘅餐廳都難,仲要係任食!唔驚掛住同fd傾計食唔切,啱晒大胃王or食嘢慢嘅朋友😆而價錢只係由$247起,好抵食咁湯底一共有十幾款選擇,鴛鴦鍋另加$48同行朋友唔食辣就無揀麻辣鍋,揀咗沙茶牛肉湯底都好惹味,沙茶味濃得嚟唔會覺得好鹹,鍋底有牛腩幾好味另一款係比較清淡嘅椰子雞藥膳湯底,一滾起就聞到好香椰子味,用嚟淥海鮮同菜好夾我哋揀最平set A Prime Grade 美國安格斯牛肉 +西班牙無激素豬肉片牛肉肉味濃郁唔會太肥膩,西班牙豬肉片估唔到都唔錯,切得夠薄食落唔會鞋其他火鍋配料選擇都好多,除咗有好多款台式丸,更有手工丸同手工餃子推介手工三寶丸(墨魚丸、豬肉丸、牛肉丸) ,整得細細粒好快熟手工墨魚滑有細細粒墨魚而且鮮味👍🏻海鮮質素都唔錯,是日精選海鮮係蜆夠新鮮蜆肉大粒食落鮮甜完全無沙自助飲品櫃款式超多,試咗幾款樽裝台式茶都幾好飲
前排嚟瓊華食飯見到呢間台式火鍋寫住無限時覺得好吸引
而價錢只係由$247起,好抵食咁

湯底一共有十幾款選擇,鴛鴦鍋另加$48

手工墨魚滑有細細粒墨魚而且鮮味👍🏻

海鮮質素都唔錯,是日精選海鮮係蜆
夠新鮮蜆肉大粒食落鮮甜完全無沙

自助飲品櫃款式超多,試咗幾款樽裝台式茶都幾好飲

午餐