2022-02-04 87 瀏覽
虎年快樂🐯新年休息左3日,係時候再開始介紹好嘢比大家😛呢間餐廳粉紅色為主,室外室內都有打卡位!兩個主要打卡位同倫敦網紅店EL&N Cafe好似,室內既有佈滿粉紅色心心牆corner,室外有被花花包圍既月亮環💖店內仲會播埋Mirror同Error既歌添~另外如果想影心心牆記得早d打去預約留定位啦‼️因為得兩張枱坐靠心心牆😖.粉紅·伊人下午茶二人餐早前Emi搶到KKday 7周年玩樂大優惠,以優惠價HKD154食到呢個原價價值HKD598既下午茶😆當然搶唔到呢個優惠價都唔緊要,依家無論係KKday定Openrice都推出左新優惠~鹹點🍽迷你和牛漢堡炸芝麻雞翼蝦多士香芒蟹肉蛋撻香煎鵝肝甜點🍽伯爵泡芺法式燉蛋蘋果金寶撻朱古力慕絲杯費南雪蛋糕整體黎講,每一樣都好好食!鹹點黎講我鍾意中層個三款,蝦多士頗彈牙,蟹肉x芒果絕配,鵝肝係我既摯愛;甜點我就鍾意清新既伯爵泡芙😆另外仲有無限添飲花茶,花茶可選玫瑰洛神花茶🌹、桂花烏龍茶、紅茶及綠茶🍵呢個價錢既下午茶都做到咁好質素,希望其他比佢貴或差唔多既餐廳好好反省下🥲Error沙律 HKD78有數片Parma ham,配埋無花果同番茄粒,好開胃香辣蒜片大蝦意大
虎年快樂🐯

蘋果金寶撻
朱古力慕絲杯
費南雪蛋糕

Error沙律 HKD78
有數片Parma ham,配埋無花果同番茄粒,好開胃
Error沙律

香辣蒜片大蝦意大利麵 HKD138
呢個比較乾身冇汁,食食下d辣就開始黎料
香辣蒜片大蝦意大利麵

草莓拿破崙 HKD78
外表好吸睛,酥皮夾住粉紅色同白色既cream,不過唔夠鬆脆,有少少膩
草莓拿破崙

Error 19