2022-01-21 139 瀏覽
旺角作為其中一個珍奶集中地,經過當然要買返杯。今次就揀咗呢間喺朗豪坊附近嘅吃茶三千。睇返menu,佢哋有六款台灣高山茶可以揀,用特製萃茶機現萃取出茶湯去沖泡茶飲。而且每款茶攞到iTi國際風味評鑑風味絕佳二或三星嘅認證,茶香味道各有特色。如果諗唔到揀邊款都可以先聞一聞茶葉罐嘅茶香再揀。之前飲過佢哋嘅芋頭系列覺得唔錯,不過今次我同朋友都係飲返最愛嘅珍珠奶茶同黑糖波霸鮮奶。 國王珍珠奶茶($34)鳳眉紅茶皇家厚奶國王珍珠熔岩黑糖波霸鮮奶($36)用料豐富,採用了香醇鮮奶混拌上手工黑糖,並配搭著有國王稱號取名的大珍珠,黑糖控不能不試。。。吃茶三千 (旺角)@chichasanchen_hk旺角上海街618號地下G04D號舖。。其他分店:尖沙咀/銅鑼灣/南昌/將軍澳#旺角美食 #吃茶三千 #吃茶三千旺角 #旺角茶飲

國王珍珠奶茶($34)
鳳眉紅茶皇家厚奶國王珍珠

熔岩黑糖波霸鮮奶($36)

吃茶三千 (旺角)
@chichasanchen_hk
旺角上海街618號地下G04D號舖