-🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥩🥩🥩🥩🥩🍴🍽🍴🍽🍴🍽平昌燒肉出名難book,所以難得book到真係超期待!雖然枱同枱之間比較逼,但感覺更加有氣氛🫣!我哋就揀咗世子御膳餐,總共有104款食物提供,除咗肉類之外仲有多款海鮮,飯麵,同小食選擇添😋。🥩世子御膳餐 $318 (星期一至四17:00-23:00 任食2小時)🥢牛前胸腹肉🆙牛前胸腹肉纖維跟筋膜較多,濃郁嘅牛味,好適合用嚟韓燒👍🏻。🥢T骨牛排 🆗比較少係燒肉店食到T骨牛排,可以同時品嚐牛柳同西冷兩種唔同口感嘅肉。牛柳口感柔軟,脂肪含量比較少。相反西冷更有咬口,牛味更重😋。🥢香草雞柳 🆙雞肉肉質嫩滑,咬落有陣陣香草味,風味獨特,大大提升咗肉質鮮味🤩。🥢魷魚🆙魷魚喺其中一款我最鍾意嘅食品,口感彈牙而且燒完個邊脆脆地仲有啲微焦味,值得encore🤤!🥢半殼扇貝🆗扇貝口感豐富,肉質鮮嫩多汁,好有咬口,同時佢嘅鮮味都好突出👍🏻。🥢脆炸一口芝士🆙脆炸一口芝士嘅芝士香味相當濃郁,外層脆卜卜呈金黄色,內裏嘅芝士軟滑呈流心形態,超級邪惡,令到我忍唔住落咗三次單😍!🥢水冷麵🆙水冷麵嘅冰湯夠曬涷,湯底味道清清地,而蕎麥麵好就有咬口。食完熱辣辣嘅韓燒可以食番碗水冷麵解膩同降

🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥩🥩🥩🥩🥩🍴🍽🍴🍽🍴🍽

🥢牛前胸腹肉🆙
牛前胸腹肉纖維跟筋膜較多,濃郁嘅牛味,好適合用嚟韓燒👍🏻。

🥢T骨牛排 🆗

🥢香草雞柳 🆙

🥢魷魚🆙

🥢半殼扇貝🆗

🥢脆炸一口芝士🆙

🥢水冷麵🆙
水冷麵嘅冰湯夠曬涷,湯底味道清清地,而蕎麥麵好就有咬口。食完熱辣辣嘅韓燒可以食番碗水冷麵解膩同降溫😋。

🌟其他推介:
🥩肉類:牛肉眼、辣調味烤牛肉、台灣胡椒香腸
🦐海鮮:帶子、蝴蝶蝦伴他他醬、半殼石蠔、虎蝦、調味鰻魚
🥬蔬菜:日本紫薯、杏包菇、生菜
🍲熟食:無骨原味炸雞、吉列炸蝦、辦海鮮豆腐湯、石鍋拌飯、辛辣麵

🥸評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🥸
食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 7/10
環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 u/10
服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥩🥩🥩🥩🥩🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺 平昌 (旺角)
旺角西洋菜街1號兆萬中心13樓
#bakdiu韓式#bakdiu旺角#bakdiu油尖旺#bakdiu燒肉#bakdiu放題

🌟 旺角長期爆滿韓燒店 • 世子御膳餐🌟