2022-11-27
📍#喜亭軒 (旺角)旺角亞皆老街16號旺角商業大廈3樓♡人均消費: $678 @ 2🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺有雞煲、有火鍋,仲可以一邊燒肉,滿足哂三個願望✨ 依家仲做緊優惠,惠顧火鍋燒烤放題,四人同行一人免費😋餐廳設有自助醬料區、飲品區同雪條櫃~ 整體環境都算乾淨衛生👍🏻食物方面,我地叫左美饌B雞煲海鮮放題套餐,逢星期一至四 晚上$308一位,設有加一服務費。套餐會附送刺身一碟,有三文魚、八爪魚片等等。而雞煲啲雞好入味~ 而雞肉都好嫩滑,係好食嘅🥳 特別之處係佢加咗豬皮,豬皮索哂啲雞煲醬汁,好惹味🥰食完雞煲就到打邊爐,我哋都叫咗唔同款式嘅肉類,有美國SRF黑毛和牛、安格斯肩胛肥牛、西班牙黑豚肉、蒙古羊肉卷等等~ 放題黎講,肉類都算唔錯~ 佢哋唔係逐碟叫,係逐片逐片肉落單,容易預計到個份量,真係食得哂先好嗌😋 另外,亦有海鮮拼盤,包括:鮑魚、蝦、青口、聖子等等。而火鍋配料就常見嘅款式都有,我哋都叫左手打蝦滑、魚皮餃、丸類同蔬菜類等等~ 整體都幾好食。🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
📍#喜亭軒 (旺角)
旺角亞皆老街16號旺角商業大廈3樓
♡人均消費: $678 @ 2