行過旺角,肚仔開始嗒嗒作嘢,就諗住去嗰間Mos Cafe坐坐。開心發現,呢度嘅漢堡🍔真係有幾下子!招牌Mos Burger,麵包腍得嚟又新鮮,唔似啲鋪頭有隻直頸啲既街鋪。番茄切塊大件,食落去夠晒多汁,簡直係彈牙得嚟喱身又開胃!雖然茄汁同蒜頭略為重口啲,但我唔介意,我鍾意呢啲味!噉講番個薯條,正所謂是福不重至,禍不單行。食落硬笠笠好似啲盤叮嘅冰啤酒杯,有少少失望,希望下次佢哋可以改善吓。吉列蝦漢堡都攞出嚟說話,真係得喎!漢堡熱氣騰騰,炸蝦夠哂彈性,咬落去彈牙酥脆🦐,即刻覺得世界都靚啲。真係要讚吓佢嗰南瓜薯餅,香甜松軟,玩味十足,食落幸福感爆燈,Next level嘅薯餅新境界啊!整體嚟講,Mos Cafe喺味道上真係做得唔錯,店員又夠晒醒神,啱晒同班Friend串下,食個快樂餐,日日都想嚟!👍🏻