2021-07-06 1412 瀏覽
實在唔想再食朗豪坊入面嗰啲集團嘢,見到eatigo呢一間七點時段有九折, 咁就近近哋去試下啦。入到去覺得又幾好喎,職員又好有禮貌仲留個位畀我哋放袋。 坐落環境感覺都幾舒服我哋兩個人各自叫咗一個餐然後就share食原本以為呢間嘢似樓上cafe嘢食麻麻,點知唔係喎真係有驚喜掙扎咗一陣要二人餐好定係叫晚餐好,最後都係各自叫咗一個晚市套餐1.黑松露溫泉蛋烤大啡菇粗管通粉2. 韓式辣醬芝士自家製吉列牛漢堡首先嚟咗湯同埋沙律,淨係睇相已經知道湯好飲超濃沃嘅蘑菇味,同平時茶餐廳嗰啲湯真係爭好遠呢個大啡菇通粉,原本諗住切開個大啡菇,切開先發現原來裏面有隻溫泉蛋,啲汁撈埋落去個通粉度,令到個通粉唔會好乾,唔錯,又估佢唔到漢堡原本以為冇乜驚喜,點知切開裏面塊漢堡,炸過,先至留意到原來係喎有吉列喎,咁樣真係未試過, 叫嗰陣都冇留意另一個超級驚喜為係飲品叫咗一個紫薯牛奶,問嗰陣話冇得少甜 ,諗住驚會中伏啦,點知嚟到出奇地超好飲,飲每一啖都飲到啲紫薯喺裏面,唔係淨係溝糖水嗰一種,超有驚喜兩個人食到飽一飽,下次會再嚟試下佢嘅下午茶

我哋兩個人各自叫咗一個餐然後就share食
原本以為呢間嘢似樓上cafe嘢食麻麻,點知唔係喎真係有驚喜

1.黑松露溫泉蛋烤大啡菇粗管通粉
2. 韓式辣醬芝士自家製吉列牛漢堡

,又估佢唔到

兩個人食到飽一飽,下次會再嚟試下佢嘅下午茶
2021-07-06
  • 紫薯鮮奶