2021-08-24
𝙇𝙪𝙣𝙘𝙝 𝙨𝙚𝙩除咗會有主食之外,仍都會跟配餐湯/沙律🥗同埋餐飲,平日都要唔收加一所以真係高質又抵食🥰,好啱旺角嘅上班一族同埋想食平啲嘅人去幫襯💫~而且𝙡𝙪𝙣𝙘𝙝 𝙨𝙚𝙩仲會每個月都轉吓好有心機❣️,所以即使想再𝙚𝙣𝙘𝙤𝙧𝙚都一定會再有驚喜🤩 附近嘅上班族都唔怕再幫襯要食返一模一樣嘅嘢食🍴① 烤大啡菇芝士牛肉麥漢堡配香料薯條🍔🍟 ($99)// 私心覺得𝙡𝙪𝙣𝙘𝙝 𝙨𝙚𝙩嘅𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧好抵食🍔性價比高✨!首先大啡菇好香,一切開爆汁勁𝙟𝙪𝙞𝙘𝙮💦漢堡都勁厚而且富有肉汁,漢堡唔會煎得過熟 中間有微微粉嫩食落熟度啱啱好🤏🏼。麵包仍都有微微烘過好有心思💛 仲會有熱辣辣嘅香料薯條同埋沙律菜佐餐所以整體好豐富🍟🥗,食得出係一份用心嘅𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧!//𝙁𝙤𝙤𝙙:🌕🌕🌕🌕🌕🌗② 古巴烤肉芝士三文治配香料薯條🌮🍟 ($93)// 三文治餐同樣會配有香料薯條同埋沙律菜佐餐🍟🥗 包體偏乾身咗少少,不過配料嘅調味都幾出色💫,酸瓜可以中和豬肉嘅鹹香,整體食落好和諧,忍唔住一啖接一啖🤰🏻!//𝙁𝙤𝙤𝙙:🌕🌕🌕🌕🌕🌑當日嘅餐湯係蕃茄湯🍅🥄,味道濃郁口感好𝙧𝙞𝙘𝙝,酸酸微微好香胃,一啲都唔馬虎嘅前菜嘻嘻(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
① 烤大啡菇芝士牛肉麥漢堡配香料薯條🍔🍟 ($99)
𝙁𝙤𝙤𝙙:🌕🌕🌕🌕🌕🌗
烤大啡菇芝士牛肉麥漢堡配香料薯條
烤大啡菇芝士牛肉麥漢堡配香料薯條
② 古巴烤肉芝士三文治配香料薯條🌮🍟 ($93)
𝙁𝙤𝙤𝙙:🌕🌕🌕🌕🌕🌑
古巴烤肉芝士三文治配香料薯條
當日嘅餐湯係蕃茄湯🍅🥄,味道濃郁口感好𝙧𝙞𝙘𝙝,酸酸微微好香胃,一啲都唔馬虎嘅前菜嘻嘻(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)✨