旺角鬧市中的黃色小店 性價比高既餐廳 位置係市區 十分之方便 而且西餐廳既晚市做到呢個價錢 簡直係超值 我地叫左個set for 2 套餐內容豐富 有兩個頭盤 兩個主菜 仲包埋兩杯指定野飲 如果想飲其他特色飲品可以補返差價意大利熟火腿大孔芝士沙律配酸種包 呢碟一送到黎 即刻聞到芝士味好香 食落覺得啲配料好夾 作為前菜非常適合周打蜆湯 好creamy 又唔會太膩 蜆肉大大粒 配埋面包脆脆好夾 好好飲 直頭想encore安格斯牛板腱配薯條扒露荀及及扒番茄 炸薯條烤得岩岩好 唔會太冧 口感係我中意食既薯條 牛扒無得揀幾成熟 但非常適合我 感覺似7成熟 煎得岩岩好 又唔會太老 又唔會食落好硬自家製番茄醬阿根廷紅蝦藍青口意粉 蝦都係好好食 自家製既番茄味好濃郁 意粉係扁意粉來的 醬汁同意粉既比例岩岩好 唔會太濕又唔會太乾吉列阿根廷紅蝦 係我加配的小食 蝦炸到岩岩好 蝦殼都好酥脆 好食到食埋蝦殼