小編係愛貓愛狗🐶🐱之人,好鍾意同小動物玩🥰時不時都會拜訪唔同嘅寵物Cafe😙今次就去咗位於旺角朗豪坊隔離嘅Meowtini✨環境闊落,採用咗酒莊嘅裝修風格✨一上到去就見到好多唔同種類嘅貓貓歡迎我哋🥰貓貓仲要完全唔怕人!店員一放低個罐罐就即刻沖曬過嚟🤫🍴自家製貓罐頭 原本都冇諗過咁多貓貓圍過嚟🤣點知店員一放低,幾隻貓貓就沖曬上枱!🤣隻隻都超級為食😮‍💨仲要任我唔嬲添😍🍴明太子忌廉意粉意粉好Creamy✨最上面有一大堆海苔碎,明太子味道都幾出🖖🏻🍴三文魚雜菌炒飯炒飯粒粒分明,面頭仲有啲蟹籽碎同埋沙律醬🥰啖啖炒飯都好有口感😙🍴山正龍口焙茶焙茶超級濃郁🤩鍾意飲熱嘅焙茶多個凍嘅!因為會濃郁啲🥰面頭仲有個靚靚嘅拉花添😙🍴凍鮮橙美式第一次見到呢個飲品🤣朋友見到即刻覺得勁神奇要試吓!味道幾特別😙好似橙汁溝咖啡咁🥸可以一試!🍴香蕉雜果朱古力窩夫伴雪糕估唔到甜品都幾出色😚窩夫熱辣辣好脆身,加埋凍冰冰嘅雪糕食就啱晒🥳不過係即叫即做㗎!所以可能要時間等吓😆等緊嘅同時又可以周圍同貓玩吓🐱整體嚟講食物質素都唔錯🥰不過呢度最大嘅賣點梗係佢哋啲貓仔啦!貓仔都幾痴人,有啲會主動搵人玩添🤣性價比:8.5/10好食程度😋:

🍴自家製貓罐頭

🍴明太子忌廉意粉