2021-12-21
第一次食rimi cafe,支持一下黃店。我地叫左2個lunch set同2份雞翼。lunch set我地選左煙三文魚配忌廉雜菌天使麵同卡邦尼意粉,卡邦尼意粉有好多片巴馬臣芝士,芝士味好香濃,仲有好多煙肉,煙肉煎得好香脆,超好味。三文魚忌廉雜菌天使麵個汁都好正,而且三文魚同雜菌嘅份量都好多,估唔到嘅係呢款意粉都有芝士,十分抵食。總體黎講2款意粉都CP值高,味道好,勁多料同埋意粉份量足,完全唔會好似出面啲cafe咁食唔飽😋👍除咗意粉之外呢到都有幾多小食選擇,雞翼竟然有4隻味咁多,我地就叫左2款雞翼黎試下,一款係香辣味,另一款蜜糖味,辣味雞翼上面有好多香料,十分惹味,而且雞翼炸得好香脆,我同朋友都超級鐘意食。另一款蜜糖雞翼都同樣高質!甜味同鹹味嘅平衡拿捏得好好,鐘意食雞翼嘅朋友黎到一定要叫黎食下呀~
我地叫左2個lunch set同2份雞翼。