2014-05-25 12260 瀏覽
係旺角行街,唸住搵間cafe食下野,search到E間~「串燒咖啡」。地方比較難揾到,原來係「金太郎」隔離,因係樓上舖,地方細坐位比較少,訂位會較好!氣氛頗為熱鬧!!主要為年青人多。我地order咗:「白汁海鮮意粉」,E碟海鮮都好味!意粉軟硬度適中,唯一係個白汁比較杰,一涷咗感覺比較乾。塗上了醬料的「串燒」,上面有孜然粉,好惹味!略咸咗少少!味道都可以。(上至下)蝦、帶子、金菇牛肉卷、雞翼、魷魚串、雞軟骨。「焗金菇」好香牛油味!不錯!「柚子蜜菠籮揶子特飲」,不錯!「朱古力曲奇咖啡」,都可以。全店工作人少,所以出品比較慢,所以要耐心等待。老闆好nice. 待客態度不錯!總括而言,食物,尤其飲品都可以。全單價錢偏貴,有七折coupon會抵好多,可惜沒有準備。

塗上了醬料的「串燒」,上面有孜然粉,好惹味!略咸咗少少味道都可以。(上至下)蝦、帶子、金菇牛肉卷、雞翼、魷魚串、雞軟骨。
焗金菇」好香牛油味!不錯!
柚子蜜菠籮揶子特飲」,不錯!
朱古力曲奇咖啡」,都可以。
  • 「串燒」
  • 飲品不錯!