2024-11-14 0 瀏覽
🇭🇰旺角-吃扒今日又去食呢間扒房☺️雖然個位置唔顯眼,但當係唔同食店穿過左嘅時候,就會見到呢間比較小有嘅鋸扒地方💁🏼‍♀️平日夜晚都幾旺場㗎!!⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗☑️整體方面:餐廳位於旺角食街位置,好多餐廳林立,而呢間專食扒嘅地方,裏面播嘅音樂都係好有情懷,同埋啲燈光偏向懷舊風~入面嘅食物都係巨大化💥👅 特選肉眼扒配薯菜(⭐9/10) $198+$25套餐( 餐包,湯,,甜品及一杯飲品)今次我哋揀咗七成熟,食落啱啱好,唔會有血水又鬆軟,牛味好濃郁,而且真係大大份食完勁飽🥳薯條勁脆,配黑椒汁好好味🔥👅 熱熔芝士紐西蘭牛柳配薯菜(⭐8/10) $206+$25套餐( 餐包,湯,,甜品及一杯飲品)朋友仔就食咗呢個熱熔芝士,佢睇到出晒火勁興奮💥食落都唔錯 啲芝士好軟又唔會話好膩~而且個牛柳都係大大份 好抵食!!🥣( 餐包,湯,甜品)羅宋湯超好味!!一定要加配啊😍係有料嘅羅宋湯啊~肉味好濃!大家要試啊😆甜品係雪糕~口味就係雲呢拿~⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗🎏地址:吃扒 (旺角)旺角豉油街
🇭🇰旺角-吃扒

👅 特選肉眼扒配薯菜(⭐9/10) $198
+$25套餐( 餐包,湯,,甜品及一杯飲品)

👅 熱熔芝士紐西蘭牛柳配薯菜(⭐8/10) $206
+$25套餐( 餐包,湯,,甜品及一杯飲品)

🥣( 餐包,湯,甜品)

🎏地址:吃扒 (旺角)
旺角豉油街108地舖

#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #discoverhongkong #food #yummy#hkfood #hkfoodie #hkmarketing #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows#旺角餐廳#旺角美食#旺角#香港美食#吃扒 @chiba.108

按一按👇🏻可以看回我們所有的香港好西🤗
#lg_旺角