2023-09-26 57 瀏覽
大本瀛日式放題旺角西洋菜街1號兆萬中心10樓全層好耐冇食過放題,記得以前係兆萬中心有一間好好食,啤酒任飲,刺身又好食嘅放題,但已經唔記得咗幾多樓,今日屋企人生日,一家四口去到兆萬,原來幾層樓都係做放題,咁我哋就睇相片,上到10樓食呢間大本瀛。一入到去感覺好殘舊,星期日下午居然冇乜客人,其實都有少少想走,但係婆婆已經拖呀女入咗去,原來全間舖子有一張bb櫈,仲要好污糟,都明白嘅,應該好少人帶小朋友嚟食放題?刺身嚟到都算唔錯好大盤,有五六樣刺身,但其他熟食就真係好一般,上得最快係壽司同麵,每張紙我哋都剔咗少少,但好耐都未見上枱,有啲嘢食已經食完,我哋想再叫,所以再入紙啦點知職員話唔收,佢話因為我哋張枱冇位,唔會畀我哋再入紙,其實我哋只係嚟咗好少嘢食,除左刺身,全部都係麵同壽司,唔係我哋亂咁叫叫得多,係佢啲碟大。。。。唔食曬又唔收,講到好似我哋浪費食物咁 。。即係我哋唔食曬啲壽司同麵,就唔會上其他小食畀我哋?🫠🫠而家食放題係咁樣嘅咩。。。?另外,洗手間只有兩格,好窄好迫,唔係太整潔,我地都唔會再去呢度食放題
大本瀛日式放題
旺角西洋菜街1號兆萬中心10樓全層