2021-02-26 730 瀏覽
話說一直想試下,成日行過都望下個餐牌,都覺得應該唔錯,終於最近試左兩個小食,失望透頂,永遠唔會再回頭,邊個朋友要試我都會勸阻🙁買左一個外賣蒜泥白肉($30)我明白香港物價係高,都明白疫情期間飲食業難挨,所以份量我覺得合理地少d都係可以諒解既,但係唔會係得咁樣既少法掛??返到屋企打開我以為自己拿錯左啊,少到好似人地食剩直接倒落去外賣兜咁樣。好失望另外仲要左一個辣汁皮蛋($20)皮蛋就算啦,成盒加買得一隻皮蛋,算啦,都唔係過分既,可能佢鋪頭就係咁矜貴。我打開已經好氣憤!但係唸下如果真係好好味既就算啦,咪當自己食緊平價法國大餐囉,睇見呢個賣相就真係無期望㗎啦,期望蒜泥白肉同辣汁皮蛋起碼係兩款唔同既口味,然後食左之後發現!!!!!兩款小食既味道係一模一樣㗎!!!!同一款汁,蒜泥白肉d蒜泥少到好似施捨我咁,少到無咁樣。個汁既味道類似係麻醬mix辣椒油同皮蛋完全唔夾👋有8塊全家人每人試左一啖,已經係得一隻皮蛋,食完飯都仲可以剩下一半🙂🙂其實我相信大部分開餐廳既人都係想一展身手,煮好味既嘢比人食,咁我就真係唔明呢間餐廳做咩啦,無誠意,服務態度差,一入門口有位女職員,眼超超,其實從果刻開始我就應該離開

其實我相信大部分開餐廳既人都係想一展身手,煮好味既嘢比人食,咁我就真係唔明呢間餐廳做咩啦,無誠意,服務態度差,一入門口有位女職員,眼超超,其實從果刻開始我就應該離開,咁就唔會咁激心,都係我唔啱

人地食剩既蒜泥白肉
辣汁皮蛋