2023-10-17 352 瀏覽
見到社交媒體網站唔少推介,放假日打算同frd去試試佢,平時都知要排隊,大概6:45開始排,前面有10個人左右,諗住一個鐘左右應該可以入到去排隊期間無乜客出來,無任何指示,差唔多到我地既時候,先後被員工問了3-4次我地幾位,然後都係未入得,似乎係3位未安排到位,於是比左排第三既二人入左先,話執樓上比我地,結果又搞一大輪,終於係差不多兩個半鐘先入到去…入到去首先個地勁跣,係有油個種,要超小心行,樓上係榻榻米環境算有feel,不過等咁耐咩mood都無了咁上到去畫紙落單,因為我地坐樓上,我地唔落去係完全無人理,要自己落樓落單,蕎麥麵、波子汽水都無,都算,個野飲都等左10幾分鐘先有(唔係特飲,都係汽水個d普通嘢😵然後上到去有發現,貌似佢地係無限時,我地上到去有檯四人檯係已經食完,一直傾到我地差不多食完再切蛋糕,奉勸walk in 排隊既人睇路🥲然後到個主菜,d天婦羅正常質素,但唔係特別出色,不過朋友order左牛肉餅,完全係牛丸既質地來😂個烏冬湯底,無論白湯定黑湯,都係超市一樽樽開水個d濃縮液既味道,個黑湯都幾鹹,唔知係咪坐太耐變到好濃縮無加水😭就算唔駛等,都只係好普通質素甚至乎有部分食物係唔好

就算唔駛等,都只係好普通質素甚至乎有部分食物係唔好食,佢地有收+1(唔知邊度有service😅,埋單都人頭$140,可一不可再……
2023-10-15