今日爸爸生日就第一次黎試呢間餐廳🤤Book定枱完全唔洗等,正價食物仲有八折!一入到去就覺得好有工業風feel,而且好有情調🤩1️⃣味道✨乜「蟹」都有見到幾枱都有叫呢個菜式,佢個擺盤好靚,用蟹殼裝住紅蟹同麵包蟹嘅蟹肉沙律,配埋紫菜同蟹子一齊食好好味🦀✨鵝肝二重奏鵝肝燉蛋好好食😋 燉蛋配鵝肝好match! 另外個塊鵝肝配麵包食都好香!✨西冷牛扒配虎蝦呢個係星期四嘅special edition! 所以特別叫左黎試下,西冷牛扒肉汁豐富,隻蝦都好大隻,有埋薯蓉同配菜抵食!叫呢個餐仲可以加$50要一杯500mL嘅1664Blanc! ✨飲品:Olmeca Tequilla 有一罐梳打水同一支鹽俾我自己加落杯,溝左酒味唔算好濃✨懷舊糖蔥餅拿破崙千層酥因為爸爸生日,侍應特登寫左生日牌🥳 有得打卡又有得食🤤個千層酥好食,好鬆脆,而且椰子味配糖蔥餅好特別,有驚喜!2️⃣服務呢間餐廳嘅服務質素一流,侍應好有禮貌,而且相當耐心解答我地嘅問題,而且知道係爸爸生日,叫甜品嘅時候都好細心🎉寫左生日牌同爸爸慶祝,又主動幫我哋影相📷3️⃣環境餐廳嘅環境好舒服,樓高兩層,一入到去已經好重工業風,而且暗暗地好有格調! 整體舒適👍🏼
今日爸爸生日就第一次黎試呢間餐廳🤤

1️⃣味道
✨乜「蟹」都有

✨鵝肝二重奏

✨西冷牛扒配虎蝦

✨飲品:Olmeca Tequilla
有一罐梳打水同一支鹽俾我自己加落杯,溝左酒味唔算好濃

✨懷舊糖蔥餅拿破崙千層酥

2️⃣服務
寫左生日牌同爸爸慶祝,又主動幫我哋影相📷

3️⃣環境

1664  Blanc