2017-09-05 431 瀏覽
比佢個染布祭$8生蠔吸引黎,新聞話任叫任點,點知職員一黎就話每一次只可以叫四隻,食完先可以再叫!好!第一次上蠔速度都叫快,但蠔好細隻又偏鹹,但$8貨仔算係咁,再叫第二次,今次等左好耐先上,食完之後想再叫多次,點知職員話已經賣曬,當時只係8pm, 真係好質疑職員嘅講,用任點平生蠔做招㣣,但去到其實每人只食到8隻!十分鐘之後,竟然仲見到一模一樣既蠔上其他客既枱,真心想問一下究竟係咪有限點,如果有嘅話點解唔寫到明呢?呢啲咁嘅營商手法真係不敢恭維!!!所以呢間餐廳絕對唔會再黎下一次!!!除咗生蠔,另外仲叫咗炸軟殼蟹窩夫同埋黑松露千層肉醬麵,兩個食物份量偏細,而且都好鹹,我就唔係好啱食啦,鍾意重口味嗰啲應該會鍾意 !但總括嚟講係依間餐廳嘢食一般,染布祭生蠔伏味超濃,信有得任點就太天真,所以自己唔會再去之餘,亦唔會推介俾朋友!

特價珍珠蠔