餐廳: 魚願以嚐
資訊:

2020-11-20 575 瀏覽
👩🏻‍🤝‍👨🏼鰂魚涌覓食好早之前就聽過喺附近返工嘅朋友介紹呢一間日式嘢🤓終於有時間行過嚟試一試果然冇失望,位置比較隱蔽不過都容易搵嘅😎🥢鐵板蒜香一口牛定食呢度嘅定食超抵食🤩主食+前菜+飲品+小食都唔使$100落樓。今日嘅前菜係中華沙律,小食我就揀咗香芋波波,蒜香一口牛肉質好鮮嫩,仲滿到成碗都係,份量一啲都唔小,配埋嘅汁甜甜地好好味😍不過因為本身自己唔係好鍾意食洋蔥,就扣咗少少分🙊如果平時午餐時間嚟應該都幾多人因為頭先去到想叫最出名嘅原條鰻魚飯老闆娘話已經一早賣晒啦下次要早啲嚟先得😚環境方面樓底好高,我諗老闆應該好鍾意One Piece啊成幅牆都係哈哈另外一面牆仲貼滿明就明嘅嘢,咁有心嘅小店唔係唔支持呀嘛😌
👩🏻‍🤝‍👨🏼鰂魚涌覓食

🥢鐵板蒜香一口牛定食