招聘中
$17,000-$20,000
月薪 (面議)
$17,000-$20,000
月薪 (面議)
餐廳: 譚仔雲南米線 (何文田廣場)
資訊:

2020-05-10 1257 瀏覽
本身都冇諗過食譚仔 但見佢出面唔係咁多人排隊 買外賣嘅話應該唔會等好耐 點知你望到佢拎啲外賣出嚟 啲阿姐呢都係手腳好鬼慢 施施然咁又整下個餐單 行行企企唔做嘢 跟住原來係有好多張單佢根本都接唔切 搞到本身叫個外賣 我諗你起碼要預大半個鐘或者45分鐘到 先會拎到外賣 打工仔食飯時間得壹個鐘頭多少少 等佢一個外賣等九個字 攞到都唔使食 香港人咁講求效率 但譚仔效率咁低 知道好多香港人都鍾意食 但真係要諗清楚 因為係憐惜嘅時間都唔會有 唔會再有下次
外賣自取